Stas Multirail met verlichting 

nu in onze Showroom in Amersfoort 

Amersfoort Art Galerie is 'Official STAS Dealer' en 'Multirail Trained' partner van STAS ophangsystemen. STAS heeft diverse schilderij ophangsystemen ontwikkeld om uw wanddecoraties, zoals fotolijsten, schilderijen of andere kunstwerken, te verlichten. STAS picture hanging systems biedt een breed scala aan railsystemen welke voor zowel het ophangen als het verlichten van schilderijen gebruikt kunnen worden.

Voor zowel wandmontage als plafondmontage zijn er ophangsystemen beschikbaar met 12 volt stroomleidingen direct in het railsysteem, waardoor u uw kunst direct vanuit het ophangsysteem kunt verlichten. De speciaal ontwikkelde STAS verlichtingsarmaturen kunnen op ieder gewenste plek direct en eenvoudig in de schilderijrails geplaatst worden.

Naast Stas verkopen wij ook de ophangsystemen van Newly en Artiteq. In de galerie geven wij u graag advies over de verschillende ophangsystemen voor thuis of op kantoor. Op onze aparte site www.alle-ophangsystemen.nl kunt u ook online bestellen!

 

Elegant en practisch

 
 

 

Diverse armaturen en lampjes

 
 

 

   

In onze speciale STAS Showroom op het Prinses Julianaplein in Amersfoort treft u alle verschillende Stas armaturen en lampjes in werking. Kom gerust eens langs en laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden, de koffie staat voor u klaar...

Multirail Crown

 
 

 

Multirail Flat

 

 

 

 
Schilderij ophangsystemen

 
 

 

...ook met verlichting

  

 

 

 

Prinses Julianaplein 66 - 3817 CS Amersfoort
033 - 461 71 64